2015-03-01

Tavoitteena puolimaraton


Joku hullu löi kättä päälle serkkunsa kanssa
Joulun aikoihin keskellä yötä,
että Toukokuussa juostaan PUOLIMARATONI!!!
Aika hullua tälläiseltä, joka viihtyisi mieluiten ompelukoneen ääressä tai kutimella, eikä koskaan ole innostunut juoksemisesta hölkkäämisestä sen enempää.
Tässä sitä sitten ollaan treenattu pitkin alku kevättä.
Vähän tiukkaa tekee välillä saada mahdutettua lenkit päiviin.
ku on yrittäjämies ja kolme lasta,
 mutta kutakuinkin kolme lenkkiä viikkoon on saatu useimmiten mahdutettua.
Niin ja tuo isäntäkin reenaa samaa hommaa. 

Kävinpä tässä muutama päivä sitte urheiluliikkeessä lenkkarikaupoilla ja kauhistuin urheiluvaatteiden hintoja! 
Muistin vuosi sitten paikalliselta kirpparilta eurolla löytämäni neonoranssipinkin urheiluvaatekankaan ja jätin kaupan kalliit kuteet hyllylle ja suuntasin kotiin leikkelemään kankaita.
Syntyi ensin toppi MIW-kaavalla.
Sitten pipo Mallikelpoisen ohjeella
ja sitten vielä dyykkasin roskiksesta topin jämäpalat ja niistä ja Sampsukan huippulaatuisesta joustocollegesta syntyi reenihuppari, Kaava MIW. 

Pipo onkin jo ollut kovalla käytöllä, huppari ja toppi odottavat lämpimämpiä kelejä.P.S Isäntä toivoi samisteluhupparia vihreillä tehosteilla. :) 

6 kommenttia:

 1. Wau! upeet tamineet. Näytät tosi pro:lta. Mä oon kanssa aloittanut samoihin aikoihin juoksemisen/hölkkäämisen. Ei oo ainakaan vielä mitään tavoitteellista toimintaa (eli tiettyä juoksukisaa mielessä), mut jotenkin oon kyllä innostunut hommasta tällä kertaa. Ilmeisesti salaisuus on hyvä musa kuulokkeissa. Vaatteissakin oon tyytynyt ostorytkyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! Aikamoista hölkyttämistähän se on, mutta eipä mulla mitään aikatavoitetta olekkaan, kunhan alle 3 tuntia, ettei hylättyä tule. :D Ja tuo on täysin totta, hyvä musa niin johan rullaa juoksu! :) Tsemppiä juoksuihin!

   Poista
 2. Ai jukrat miten hienon setin olet ommellut, suorastaan kahdehdin tuota sun takkia! ;-) Mulla on myös Kirsin tavoin ostovermeet, alennusmyyntejä kahlaamalla ostetut. Mukavia ja onnistuneita juoksukilometrejä sinulle. Mulla paraikaa juoksut pikku tauolla - sekä polvi että akillesjänne muistuttelevat olemassa olostaan...

  VastaaPoista
 3. Hyvä sä, niin on toonarin näköö ja sävy sävyyn että! ;)
  - toinen hullu

  VastaaPoista
 4. Jos ei noilla vaatteilla juoksu suju niin ei sitten millään! Olet taitava!

  Kallliita ovat juoksu- ja muutkin urheiluvaatteet. En ole koskaan osannut alkaa itselleni mitään ommella, pitäisi ottaa sinusta mallia ja ryhtyä tuumasta toimeen. Vaan kalliita ovat osallistumismaksutkin erilaisiin juoksutapahtumiin. Sen verran kallista, että ei varmastikaan jätä huvin vuoksi tapahtumaa väliin. Nautintoa lenkeillesi!

  VastaaPoista
 5. Sikamagee tuo huppari! Kelpais niin tännekkin :D

  VastaaPoista