2013-12-10

Tähtilapaset


Kiitos Made by PITSI ihanasta lapaskaavasta! 


Erään ihanan joulupakettiin tein lapaset luultavasti hänen lempiväreistään. 
Mustasta ja hopeasta.
Sisälle laitoin fleecen ja päällinen on joustofroteeta.
Hopea glitter silitysarkki on Pikku Piltiltä.

Ja on muuten ihan ylilämpöiset!
Tälläiset tahdon minäkin!

10 kommenttia:

 1. Se on ehtinyt tehdä nämäkin jo :). Hienot! Ja tällä kertaa näemmä onnistui silitysarkin silityskin hienosti. Mä en ole koko kalvoa saanut vieläkään edes tilattua, .. nooh, onneksi jouluun on vielä aikaa? :P

  VastaaPoista
 2. Näitä olis kiva kokeilla! Mulla on just väkerryksen alla ommeltavat sukat, mutta kaavoitus on vielä kesken. Itse ostin silitysarkkeja käsityömessuilta, mutta en ole vielä kokeillut. Oliko niiden käyttö mutkatonta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silitysarkeillä saa uskomattomasti näyttävyyttä työhön kun työhön ja käyttö on helppoa kuin heinänteko, kunhan muistaa ettei silitä liian kauaa. 2pisteellä 5 sekuntia kunnes pinnassa oleva kalvo irtoo helposti. :) jään odottelemaan, että millaiset sukat olet loihtinut. :)

   Poista
 3. Mä ainaki tykkään mustasta ja hopeasta...oliskahan nämä mulle...toivos on hyvä elää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivossa on hyvä elää kuka ikinä sitten oletkin. ;) jos olet se joka mua eilisen päivän ajatteli ja jota oon tänään paljon ajatellu, niin todellakin, toivossa on hyvä elää. :)

   Poista
 4. Tosi kivat lapaset ja kaunis kimallus tähdessä, jos yhtään olisin näppärämpi ompelukoneen kanssa, niin tällaiset tekisin itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Emilia <3 nää oli tosi yksinkertaiset! Varmasti osaisit. :) mallikelpoinen-blogissa on kaava ja ohje näihin.

   Poista
 5. Kauniit lapaset! Mulla on ollut yli vuoden tarkoitus ommella lapasia ja aloitinkin viime syksynä, mutta jospa nyt vihdoin tekisin. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista