2013-10-04

Aarreretki

Viime sunnuntaina kun oltiin saatu ruokavieraat ruokittua, niin lähdettiin oman porukan kesken tuohon viereiseen metsään retkelle. Löydettiin TAAS "aarteita"! 
Toisin sanoen varmaan 40-50 vuotta vanha jonkun yksityinen kaatopaikka.
3kpl suhtehjää metalliämpäriä sieltä pelastin ja pari kattilaa, muihin aarteisiin, kuten maitotonkkiin, potkukelkan ja puuhellanrunkoon, hetekaan, tynnyreihin ja sen sellaisiin korroosio oli tehnyt tehtävänsä. 
Kamalaa, että joskus tuollaiset romut on heitetty luontoon! Ja kaikenlisäksi tämä katopaikka sijaitsee parinkymmenen metrin päästä meidän talosta! 

Tehtiinpä Ukkokullan kanssa sitten yhteen metsästä pelastettuun sankoon tuollainen muutamassakin blogissa jo vilahtanut sammalpallo. 
Ihana! 
Joulun alla aion koittaa samalla tyylillä havupallon tekoa.


Vielä on muutama toukokuussa ostettu neilikkakin hengissä, melkoinen saavutus minulta! Milläs mallilla teijän syyshommat on?
Meillä onneksi tuo tälläkin hetkellä melko rajusti vellova tuuli hoitaa haravoinnin ja heittää lehdet pellolla ja isäntä synttärilahjaksi saamallaan lehtipuhaltimella loput. 
Muuten alkaa olla syystouhut touhattuna.
Nyt me vaan sitten keskitytään vaan tunnelmallisiin syysiltoihin kera kynttilöiden! 
Ja pyh,
 Ukkokulta keksii kuitenkin vielä pitkän listan hommia tälle syksylle. ;) 


2 kommenttia:

  1. Ompas hienoa! Kyllä nyt kelpaa tulla kotiin (ja miksei kyläänkin ;D ), kun on noin hieno vastaanotto rappusilla odottamassa. On kyllä ihme juttu, kun kaikki mahdollinen roju on viety vielä joku aika sitten luontoon. Ei siitä nyt kovin paljon voi olla aikaa, kun kerran vielä osa ihan käyttökelpoisia. Ja osahan ei pahemmin maadu :( . Noh, toisaalta, jeeeee teillä on aarreaitta siellä lähimetsässä <3

    VastaaPoista
  2. On sitä ollut jollakin pokkaa, viedä romujaan metsään...mutta onneksi sinä löysit ne ja pelastit...:)

    VastaaPoista