2013-10-01

Meillä on mekkopula!

Tiiättekö, tämän alueen metsästysseuralla alkoi tänään Teerenmetsästys. 
Ja kun Ukkokulta minulta niitä Teerihoukutuskuvia tilasi.
Viikko sitten sanoin, että taitaa tässä asiassa käydä nyt niin, että viimeisenä iltana niitä houkuttimia väsätään valmiiksi asti, koska Ukko oli luvannut hommata ne täytteen sen kuvan sisään. 
Niin siinä sitten kävi kun ennustelin.
 Kyllä meillä oli eilen hauskaa, tai lähinnä mina naureskelin partaani, kun lasten nukkumaanmenon jälkeen me vieretysten ommeltiin!
 Isäntä käsin viimeisteli viimeisiä houkuttimiaan ja minä ompelin alla olevia mekkosia. Miten nuo miehen köriläät ovatkin aina niin ennalta arvattavissa. :D 
Niin ja mainittakoon, että ompelupöydälläni on vielä 2(kaksi) keskeneräistä ja viimeistelemätöntä Teertä. Meinasi miekkonen että tässä on sulle pari hyvää neulatyynyä! Katsotaan nyt kauanko ne siinä pöydälläni majailevat. :P 




Ja asiaan: 
Meidän tytöillä on MEKKOPULA, ihan oikeasti! Tai no, mekkoja on kaappi pullollaan, mutta ei yhtäkään kivaa. Eikä asiaa yhtään helpota se että tunnun omaavani jonkun ihmeen "ainasamanlaisettaiainakinsamantyylisetvaatteetkummallekkin"- syndrooman.

Niinpä ompelin nyt pahinta mekkopulaa lievittämään pari mekkosta ja leggarit niille kavereiksi. 
Kaava on muokattu Ottobre:n Seesaw topista paidoiksi/mekoiksi. Eipä näissä taida olla alkuperäisestä kaavasta jäljellä kun nuo hiha röyhelöt. 
Pallokangas, joka on yksi lempparikankaistani, on Kestovaippakaupasta.
Sinappitrikoo SaVan salaisesta kangaspaketista (kauan mietin ja harkitsin että teenkö ittelleni jotain vai tytöille ja näin siinä taas käytiin, että tytöille).
Sydän napit tiimarista ja toiset napit kätköistä.
Röyhelöissä oleva raitatrikoo sekin Kestovaippakaupasta. 

Mekot ovat takaa vähän pidemmät ja helmaan laitoin vielä kuminauha kiristyksen. 
Nää on tooosi kivat! :)

Niin ja tein elämäni ekan nappilistan! Valheellisen kylläkin, mutta nappilistan kuitenkin. ;) 
Eikä ees tarvinnut purkaa kertaakaan, kun Tosimummo-blogin selkeillä ohjeilla sen tein. 


Kaikenmaailman tussit ja unipuput piti saada kuvausrekvisiitaksi, että neitoset saadaan pysymään paikoillaan edes sadasosasekunnin! 


Huomisia ompelulaneja vartenkin jo vähän pakkailin ja leikkelin, mutta nyt on ihan pakko kömpiä täältä kolosta ulos ja nuuskia ehkä viimeisiä kauniita syysilmoja! 

Moikkelismoi!