2013-10-05

Kirjoneulesukat

Kuvioneuletta?
Eih, ei ikinä!
Tai jos sittenkin? 
Joo!


Nämä piti olla ikuisuusprojekti, mutta ei siinä sitten ikuisuutta mennytkään, kuukaudenpäivät muiden juttujen ohella. 
Kerran aikaisemmin olen yhdet kuvioneulesukat tehnyt ja silloin päätin että ei enää ikinä! Se lankojen kieputtelu oli niin plääääh!
Mutta älä koskaan sano ei koskaan, joskus jopa kirjoneuleet voivat viedä mennessään. ;)
Myönnettäköön että en kuitenkaan ihan heti toisia tälläisiä ole tekemässä, mutta kammoa en näitä kohtaan enää tunne. 

En myöskään kerro, että parissa kohdassa tuli kuviovirhe. Lähes sokeakin sen huomaa, mutta en anna tuon häiritä. Toivottavasti saajaakaan ne ei häiritse, kuka se sitten lieneekään. 
Vai jättäisinkö nämä sittenkin itselleni? Enpä tiedä, Joulu aattona sen sitten näkee. ;)


Ohje näihin löytyy uusimmasta Suuri Käsityö-lehdestä 9/2013 muokattuna sen verran, että lapaan en tehnyt kuviota.
Lankana jemmoista löytyneet 7-Veljestä kerät. Ajattelin saada varastoja kahdella kerällä pienemmäksi, mutta kuinkas ollakkaan jouduin ostamaan uuden tummanharmaan viimeistä sukkaa kaventaessani, joten ei sille lankakoriin juurikaan tilaa tullut. :) 

Kysyin Ukkokullalta, että paljonko hän olisi valmis maksamaan villasukista ylipäätään, en tarkoittanut näitä sukkia. Vastasi että kyllä mä noista olisin valmis maksamaan ainakin 50€(tuollakaan hinnalla ei palkoille pääse)! 
Vau! Siinä on mies joka osaa arvostaa käsintehtyä! 
Usein törmää ihmisiin, jotka ajattelevat, että kun tekee itse, saa halvemmalla. Sitten kun sanoo hinnan (tähän hintaan yleisimmin laskettu tuntipalkka työlle on jotain niin naurettavaa että. Tyyliin 0,50€/tunti!), niin tyypit pyörittelee silmiään, että huh, saan Halppiksesta paljon halvemmalla!  
Ok, hae sieltä, mutta saat sellaista jossa saumat kiertää ja jonka lapsiraukat ovat tuskin edes ruokapalkalla tehneet. 
Okei, myönnän myös itse ostavani tuotteita marketeista ja halpis vaateketjuista, mutta pyrin koko ajan vähemmän ja vähemmän toimimaan näin. 
En yleistä, osa arvostaa, osa ei.

Huh, tulipa taas vuodatettua. 


Lisäksi täällä on väkerrelty sieltä aarremetsästä löytyneestä ruosteisesta piikkirautalangasta tuollaisia joulukoristeita parisenkymmentä.
Mitä mieltä olette, onko nämä liian rajuja? 


Kuulemisiin 
-Iina-

P.S.
Olen osallistunut Anna hyvän kiertää-haasteeseen, jossa on tarkoitus tehdä kolmelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle ja tätä postausta kommentoineelle (Kerro jos et halua osallistua tähän) jotain käsillä tehtyä 12 kk sisällä. 
Ehtona tähän haasteeseen osallistumiselle on se että laittaa tämän haasteen eteen päin ja tekee myös itse jotain kolmelle ekalle ilmoittautuneelle. 
Kerro kommentissa myös kenelle haluat jotain pientä yllätystä. Tytölle, pojalle, miehelle, naiselle, kissalle,koiralle..? 
Myös yhteystietoja tarvitsen jossain vaiheessa, että saadaan paketti sitten matkaan. :)

Hih, yllätyksellistä vai mitä. ;)