2013-10-05

Kirjoneulesukat

Kuvioneuletta?
Eih, ei ikinä!
Tai jos sittenkin? 
Joo!


Nämä piti olla ikuisuusprojekti, mutta ei siinä sitten ikuisuutta mennytkään, kuukaudenpäivät muiden juttujen ohella. 
Kerran aikaisemmin olen yhdet kuvioneulesukat tehnyt ja silloin päätin että ei enää ikinä! Se lankojen kieputtelu oli niin plääääh!
Mutta älä koskaan sano ei koskaan, joskus jopa kirjoneuleet voivat viedä mennessään. ;)
Myönnettäköön että en kuitenkaan ihan heti toisia tälläisiä ole tekemässä, mutta kammoa en näitä kohtaan enää tunne. 

En myöskään kerro, että parissa kohdassa tuli kuviovirhe. Lähes sokeakin sen huomaa, mutta en anna tuon häiritä. Toivottavasti saajaakaan ne ei häiritse, kuka se sitten lieneekään. 
Vai jättäisinkö nämä sittenkin itselleni? Enpä tiedä, Joulu aattona sen sitten näkee. ;)


Ohje näihin löytyy uusimmasta Suuri Käsityö-lehdestä 9/2013 muokattuna sen verran, että lapaan en tehnyt kuviota.
Lankana jemmoista löytyneet 7-Veljestä kerät. Ajattelin saada varastoja kahdella kerällä pienemmäksi, mutta kuinkas ollakkaan jouduin ostamaan uuden tummanharmaan viimeistä sukkaa kaventaessani, joten ei sille lankakoriin juurikaan tilaa tullut. :) 

Kysyin Ukkokullalta, että paljonko hän olisi valmis maksamaan villasukista ylipäätään, en tarkoittanut näitä sukkia. Vastasi että kyllä mä noista olisin valmis maksamaan ainakin 50€(tuollakaan hinnalla ei palkoille pääse)! 
Vau! Siinä on mies joka osaa arvostaa käsintehtyä! 
Usein törmää ihmisiin, jotka ajattelevat, että kun tekee itse, saa halvemmalla. Sitten kun sanoo hinnan (tähän hintaan yleisimmin laskettu tuntipalkka työlle on jotain niin naurettavaa että. Tyyliin 0,50€/tunti!), niin tyypit pyörittelee silmiään, että huh, saan Halppiksesta paljon halvemmalla!  
Ok, hae sieltä, mutta saat sellaista jossa saumat kiertää ja jonka lapsiraukat ovat tuskin edes ruokapalkalla tehneet. 
Okei, myönnän myös itse ostavani tuotteita marketeista ja halpis vaateketjuista, mutta pyrin koko ajan vähemmän ja vähemmän toimimaan näin. 
En yleistä, osa arvostaa, osa ei.

Huh, tulipa taas vuodatettua. 


Lisäksi täällä on väkerrelty sieltä aarremetsästä löytyneestä ruosteisesta piikkirautalangasta tuollaisia joulukoristeita parisenkymmentä.
Mitä mieltä olette, onko nämä liian rajuja? 


Kuulemisiin 
-Iina-

P.S.
Olen osallistunut Anna hyvän kiertää-haasteeseen, jossa on tarkoitus tehdä kolmelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle ja tätä postausta kommentoineelle (Kerro jos et halua osallistua tähän) jotain käsillä tehtyä 12 kk sisällä. 
Ehtona tähän haasteeseen osallistumiselle on se että laittaa tämän haasteen eteen päin ja tekee myös itse jotain kolmelle ekalle ilmoittautuneelle. 
Kerro kommentissa myös kenelle haluat jotain pientä yllätystä. Tytölle, pojalle, miehelle, naiselle, kissalle,koiralle..? 
Myös yhteystietoja tarvitsen jossain vaiheessa, että saadaan paketti sitten matkaan. :)

Hih, yllätyksellistä vai mitä. ;) 

13 kommenttia:

 1. Ihanan rouheita joulukoristeita!! Vau !
  Ja otan haasteen vastaan ja annan hyvän kiertää :) Ylläri pojalle olisi aika mukava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva, näitä voin siis ripustella sinnetänne joulun alla. :)

   Hienoa! Haastetta siis minulle, enpä ole pojille juurikaan mitään tehnyt. :) voisitko laittaa osoitetietoja spostiini? Saadaan paketti matkaan joskus kun saan sen valmiiksi. :)

   Poista
 2. Miekin tykkään noista joulukoristeista! Ja voisin lähteä haasteeseen mukaan, ylläri voi tulla täysin yllärinä meille, joko kotiin, lapsille (tyttö ja poika 1,5v) tai minulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Koitan saada päätettyä kenelle ylläri lähtee. :) laittaisitko säkin osoite tietoja tulemaan spostiin?

   Poista
 3. Näin neljäntenä uskallan jo kommata kun en haastetta kaipaile takaisin ;). Niin on hienot sukat ja tasainen käsiala! Kyllä jonkun passaa kopsutella menemään uniikeilla sukilla. Pienet 'virheet' ovat siis plussaa ;). Ja tuosta käsitöiden hinnoittelusta. Sanotaanko että ihanaa kun avauduit tästä niin mun ei tarvitse. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käsialasta en ole niin varma, mutta prässäys tekee ihmeitä. ;) varo vaan, ettei sun pakettiin eksy, ehkä ehkä ei. ;) avaudu vaan säkin, saadaan uusia näkökulmia.

   Poista
 4. Mahtavat sukat. Mulla on kanssa jonkin sortin kammo noihin kirjoneuleisiin. Kenties tarttis vaan rohkaistua ja koittaa vielä kertaalleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa koittaa! Sillä saa niin näyttävää aikaan. :)

   Poista