2013-10-24

KameranKäyttöKurssin Opit osa 1

Eilen se oli.
Järkkäri kuvaus kurssin eka ilta!
Kurssin järjestää Kauhajoen Kansalaisopisto ja kurssi kertoja on 5.
Ainakin ensimmäisen reilun kahden tunnin opiskelun jälkeen voin todeta, että todella kannatti lähteä kurssille! 
Ja opettaja on mainio!

Mentiin kurssille ystäväiseni kanssa, ekaks tietysti käytiin Valkoisessa puussa kahvilla ja Silkkisuklaapiirakalla. Njamm!

Ekan illan aiheena oli Aukko.
Aukko on valokuvauksen peruskäsitteitä, joka liittyy valotukseen ja syvä terävyyteen.
Mitä suurempi F-luku, sen pienempi himmenninaukko 
ja toisin päin.

Vai mites se menikään. :) 

Tänään aamu oli erittäin harmaa ja sumppuinen, pyysin aurinkoisen ystäväni P:n meille pyörittelemään villalanka palloja ja arvatenkin aurinkoinen ystäväni toi myös auringon mukanaan! 


Joten pääsin vähän paremmassa valossa harjoittelemaan eilis
illan oppeja. 

Tässä teille kuvapläjäys meidän olkkarista, olkaapa hyvät. :)  Palaute on tervetullutta. ;) 

Oijjettä mä tykkään tuosta Canon 100D:stä!
Pieni ja näppärä, kevyt ja erityisesti naisen käteen sopiva, joka sisältää kaikki samat ominaisuudet, kuin Canon 700D paitsi kääntyvän taka näytön. 10 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia, tekisi mieli itsekin mennä jonnekin kuvauskurssille jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen kursseja, jos kuvaaminen vähänkään kiinnostaa. :)

   Poista
 2. Valokuvaus onkin mielenkiintoinen laji... Tarvis varmaan itsekkin mennä jollekkin kursille, jotenkin meinaan tuntuu kamalan työläältä itse opetella (kokeilemalla) kaikkia kommervenkkejä! Hienoja kuvia oot ottanut! Tuo puusohva on herkku <3

  Minulla olisi blogissani arvonta menossa, tervetuloa osallistumaan :) talotarinoi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Se vie ihan mennessään! Neljävuotiaskin kyselee, että äiti mitä sä NYT kuvaat! :D Puusohva on aarteeni, josta en ikinä luovu. Vähän niinkuin vahingossa se tiensä löysi meille eräältä kirpparilta. :)

   Poista
 3. Todella hienoja kuvia. Ja valoisia! :) Magee lampunjalka teillä. Oon noita ihastellu jos jossakin netin syövereissä, nyt saan sitte ihastella sitä teillä ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! Tuota lamppua oon mäkin jo kauan haaveillu. Olihan se vähän arvokas, mutta laadusta kannattaa maksaa. ;)

   Poista
 4. Vois kans kaivaa tuon järkkärin tuolta taas käyttöön ja koittaa vähän paneutua sen jujuihin ;) nykyään puhelin on vaan niin helposti saatavilla joka tilanteessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että puhelin on niin paljon kätevämmin mukana, mutta kuvan laatu yleensä on kameralla otettuna ihan eri luokkaa. :)

   Poista
 5. Tuo teidän sisustus on niin <3! Itse olen joskus myös yrittänyt päästä tuollaiselle kurssille, mutta ovat kovin kysyttyjä ja ryhmät täyttyy minuuteissa :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Janika! <3 :) Täällä kaukana kaikesta on mukava asua, kun kaikkeen ei ole tunkua, tuolle kurssillekkin ilmoittauduin paria päivää ennen sen alkamista ja silti vielä mahtui mukaan. :)

   Poista