2013-09-29

Suojaa älysi

Muakin pyydettiin tekemään jotain joulun alla kälyni ja muiden naisten järjestämään joulupuotiin. 
Tuntui, että kaikki ideani oli jo joku muu jo toteuttanut.
 Kunnes sitte älyni välähti ja surautin muutaman suojapussukan älypuhelimelle. ¨
Enpä tiedä, että onko jo joku niistä tehokkaista naisista, jotka puodin pitoon osallistuu, väkertänyt jo tälläisiä. Mutta tässä minun versioni. 
Näitä ehkä pitää tehdä muutama lisää, mutta sellaisia ei niin romanttisen pitsisiä. :)

En oikein tiedä uusimpien älyjen mittoja, joten tein ne oman vanhan älyni mukaan. Toivottavasti näihin sopii myös uudemmat mallit. Vai täytyyköhän tuohon nauhaksi vaihtaa kuminauha, niin venyis sitten vähän suuremmallekkin älylle? 


ONKO SINUN ÄLYSI JO SUOJATTU? 

14 kommenttia:

 1. No eipä ole...ja minun älyni on tällä hetkellä huollossa...:)
  Kauniita pitsi "pipoja" älyille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä nykyajan älyjä kyllä täytyy välillä huoltaa, että pysyvät järjissään. :) Kiitos. :)

   Poista
 2. Ei tietääkseni kukaan muu ole tehnyt näitä vielä. Jotenka hyvillä mielin voit kiikuttaa näin hienot älysuojat/kamerapussukat? sinne puotiin <3 . Jään odottelemaan niitä toisista kankaista tehtyjä. Ovat hienoja varmasti nekin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan nyt tuleeko nämä sinne vai jääkö tuonne kaapin perukoille. Kun ei millään olisi aikaa tehdä sinne puotiin myytävää. Muutamaa pientä pussukkaa en viittis millään sinne kiikuttaa. Niin ja kiitos. :)

   Poista
 3. Ihania! tällainen kelpais minullekkin :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jade, vastailen kunhan suinkin ehdin. :)

   Poista
 5. Kiitos paljon haasteesta, jonka annoit minulle muutama postaus taaksepäin!! En ole osannut kirjautua lukijaksesi, vaikka todella haluaisin -ja siksi postauksesi menevät aina ohitse:( Ihana blogi sinulla♥ Olen ollut aika laiska viime aikoina oman blogini kanssa ja pahoittelen jos haasteeseen vastaaminen venyyyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Eikö tuossa sivupalkissa näy tuota "liity lukijaksi" -painiketta? Siitä kun painaa, niin pitäisi onnistua. Eipä tuo mitään haittaa, vaikka viivästyy! :)

   Poista
  2. No ei näy sellaista painiketta:( Näkyy vain "lukijat", mutta ei muuta. No, yritän käydä täällä aina silloin tällöin. Muuten, nuo uusimman postauksen sukat... kauniit!

   Poista
  3. no onpa tosiaan outoa! :( puhelimella selatessa on joskus mullakin niin että ei pysty liittyä lukijaksi, mutta koneella taas pystyy..

   Kiitos, kova väkertäminen niissä oli, mutta lopussa kiitos seisoo. :)

   Poista