2013-09-15

Hertta 1v ♥

Vuosi sitten tähän aikaan ihailin, ihmettelin ja rakastin pientä (isoa, 4,1kg) suloista siloposkista ja kaunista 6,5 tunnin vanhaa tytärtämme. Toivuin suht helposta synnytyksestä ja nuuskuttelin vauvan tuoksuisia korvantaustoja. 
Tänään tähän aikaan ihailen, ihmettelen ja rakastan nappisilmäistä kävelevää rämäpäätämme, joka ei juurikaan enää konttaa. Pienet tassut tepsuttelee ympäri kotia ja kaksi postihammastakin vilkkuu, kun itse hyväntuulisuus tartuttelee hymyään muihin. 
Miten voikaan pieni ihmistaimi olla niiiin suloinen! ♥

Eilen juhlittiin tämän neitosen elämänsä ensimmäiset synttärit. Eipä tuo paljon paketeista tai vieraista piitannut. Viiletti tapansa mukaan hiki päässä paikasta toiseen. :) 

Muutama kuva illan herkuista:

Tonnikala rieskarullia

Kinuski-puolikka  ja vanilja-mascarbone täytteinen kakku

Lime Key piiras

Kuvia ei tullut otettua äitin leipomasta HERKULLISESTA jauhelihapiirakasta eikä isoista, pehmeistä minttukrokantti kekseistä. 


Koristeeksi askartelin muutaman pompomin ja pulalleltiin vielä parisenkymmentä ilmapalloa, jotka laiton pyykkipojilla narulle roikkumaan. Oli siitä helppo antaa pikku synttärivieraille pallot leikkeihin. :)

Nyt on synttäreistä jäljellä murenat pöydän alla, kakun rippeet jääkaapissa, pursuava lahjapöytä sekä kivat muistot.

Auringon täyttämää sunnuntaita toivottelee Iina! 

P.s. Arvontaan on vielä reilu viikko aikaa osallistua! :)7 kommenttia:

 1. Voi lutuna, mitä kuvia!<3 Mutta eihän Hertasta huonoja kuvia saakaan :) Ja kiitos vielä kivoista kekkereistä <3 -Ä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, paitsi että lähes joka kuvassa neiti oli lähdössä johonkin! :D

   Poista
 2. Että miten ihanat kuvat <3. Kiitos vielä ja voin sanoa, että leivonnaiset näyttää siltä miltä maistuikin. Äärettömän herkullisilta ! Niin. .. Ja onnea Hertalle vielä täälläkin, kummitätin mussukka!

  VastaaPoista