2013-08-04

Naistenviikonloppu

Keväällä alettiin miettimään naistenviikonloppua kera ystävien. Sitten päätettiin päivä ja koottiin porukka kasaan ja lähdettiin Lauhansarveen mökkeilemään.
Mökki täytyi varata koko viikonlopuksi ja aluksi suunniteltiin olevamme vain yks yö.
Mietittiin, että kuinkakohan ne isännykset niitte ipanoiden kanssa pärjää.
Onneksi tultiin järkiimme ja tajusimme, ettei me olla korvaamattomia, joten sitten päätettiin olla 2 yötä. 
Ja onneksi oltiin,  ei yhden vuorokauden aikana vielä olis päässyt kunnolla irroittautumaan arjesta. 

Hyvin ne isännät olivat kuulemma pärjänneet, meillä ainakin oli koti tiptop kunnossa ja lapset iloisia kun olivat saaneet viettää laatuaikaa iskän kanssa.
 Mitä nyt vähän piti heti ensimmäiseksi äitille kiukutella. :) 



Tässä kooste mitä meidän viikoloppuun kuului.
Mustikan poimintaa, lenkkeilyä, kahvakuulailua, saunaa, kirppistelyä, lukemista, kutomista, syömista, nukkumista ja valvomista sekä vain olemista.

Välillä istuttiin niin että takapuolet olivat jo ihan puuduksissa, siihen päälle sitten sopikin pieni venyttelytuokio ja hieronta piiri. Myös vatsalihakset saivat naurun aiheuttaman supertreenin. Myös ikää taisi tulla melkoisesti lisää tämän reissun aikana, mikäli erääseen sananlaskuun on uskominen.

Ekana iltana kaivoin kutimet esiin ja tikutin jonkin aikaa. Seuraavana aamuna koluttiin kaikki paikalliset kirpparit, mitäs muutakaan sieltä osa naisista osti kuin lankaa ja puikkoja. Niinpä alkoi syntymään säärystintä, sukkaa ja ties mitä kivaa, taisi jollain syntyä myös nuken tuubihuivi. ;P Toivottavasti kipinä käsitöihin syttyi heilläkin. Minulle se ainakin on kuin terapiaa, arjesta irroittautumista ja itsensä toteuttamista. Ihanaa! 
Löytyipä sieltä kirppareilta muutakin, mä löysin 4 perunalaatikkoa, lasten aurinkotuolin (ihanan keltaisen <3) ja lapsille vähän vaatteita, sekä valtavan pussin neppareita.. 
Oli siinä varmaan näky kun 9 hengen akkalauma tuntki kirppariostoksiaan autoon. Syöttötuolia, keinua, 8kpl perunalaatikoita, jättisuuripärekoppa + paljon pientä roinaa. :) 
Onneksi oli suht iso auto!

Melko nopsaan hyttyset ja kuuma auringonpaahde ajoi meidän mustikkamimmit pois mettästä..

...Saivat tytöt kuitenkin sen verran saalista, että saatiin niitä nuotiolla paistettujen muurinpohjalettujen kaveriksi. NAMI!

Tällä reissulla elää taas pitkään ja jaksaa pyörittää arkea ihan ei pofoorttilla(niinku täälä päin sanotaan).
Ja tästä opittiin, että tälläisiä reissuja täytyy järjestää hieman useammin, kuin 4 vuoden välein.


P.s. Lievää lomalta paluu masista havaittavissa... Noo, eiköhän tämä tästä.
Ihanaa oli mennä, mutta vielä ihanampaa oli tulla kotiin!!