2013-07-03

Siiriä ja Myyryä

Olen saanut haasteen ja tunnustuksen! Suuren suuri kiitos niistä SohvanNurkasta Kati ja Pizzicato♥  Miten voikaan tuollaiset jutut ilahduttaa mieltä ja lämmittää sydäntä! Lupaan perehtyä niihin seuraavassa postauksessa. 


Vihdoin se kolahti postiluukkuun, tai pikemminkin postin toimistoon. Nimittäin Majapuun kangas tilaus, jossa oli mm. tätä ihanaa Siiriä ja Myyryä. Tämä oli suorastaan rakkautta ensi silmäyksellä, tuota mun on pakko saada ja heti! Tätä täytyisi kyllä saada jokaisessa tarjolla olevassa värissä.
Samalla kolahti lootaan uusin Ottobre, jonka Lil Darling kaavaa näihin testasin. Koot mallissa loppui kokoon 92cm, mutta laitoin isompaan paitaan taitteelle pari senttiä lisää ja lisäsin pituutta hihoihin ja helmaan reilusti. Siitä tuli oikein passeli meidän 104cm käyttävälle. 
Hieman on kasvunvaraa molempien typyjen paidoissa, mutta hyvä vain, syksyllähän näitä vasta tarvitaan. Toivottavasti!


Mallissa tuohon rusetin kohdalle oli laitettu nappi, mutta muutin sitä hiukan. Paidat pääsivätkin heti testaukseen, kun lähdettii tytsyjen kanssa extempore Seinäjoelle Farmasi messuille. Miekkonen on siellä töissä loppuviikon, joten oli siksikin hyvä syy lähteä vähän viettämään kesäloma päivää pois kotoa. Ensin tietysti kirpparin kautta, mitä löytäjä sieltä taas tekikään! :)


Vähän väliä saatiin vettä niskaan oikein kunnolla ja taas toisessa hetkessä paistoi aurinko. 
Tulomatkalla kipaistiin mansikkakojulle. Huomenna siis hillotehdas pystyyn. Naminami!


4 kommenttia:

 1. Ihanat Siiri ja Myyry paidat! Toisinaan joku kangas vaan todella kolahtaa. Ja kiitos vinkistä - täytyypä käydä hakemassa uusin Ottober :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä ja tuo on juuri sellaista mikä kolahtaa minuun. :)

   Poista
 2. Ompas tyttösillä ihanat paidat! Rusetti varmaan onkin kivempi kuin napit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, jotenki tulee tyttömäisemmän näköinen tuon rusetin kanssa. :)

   Poista