2013-06-05

Roinaa täynnä

Aarteita taitaa olla meidän nurkat kohta täynnä, joidenkin mielestä romua.
 Appiukon mielestä ainakin roinaa! :D 
Mutta minkäs sitä itselleen mahtaa kun kirpputorilla törmää tälläisiin ihanuuksiin ja vieläpä ihan pilkkahintaan! 
Madon syömä jakkara ja pienenpieni kukkapöytä, kumpikin parhaat päivänsä nähnyt. 
Ja sitten vielä äiti meni ja löysi 1,5 eurolla tuon IHANAN kannun! Ihana äiti <3 Ihana kannu <3 


Ajatella, mun elämäni eka saumurilankarulla loppui! Olen siis saumuroinut 5000 metriä lankaa, 5 kilometriä! 
Muutama ompelus on valmistunut ja muutama on vielä paininjalan alla, mutta niitä en voi paljastaa vielä. Salaisuuksia. ;) Parin viikon päästä lupaan tehdä niistäkin postauksen.

Toinen mainitsemisen arvoinen tai ainakin minulle suuri saavutus oli eilen, lähdin hölkkäämään ajatuksena 7,5km, mutta juoksu vain luisti ja meninkin 11,1 km! Hyvä minä! Siitä intoutuneen illalla selailin nettiä ja tulostin puolimaratoni ohjelman.. Hmmm, vähän täytyy vielä harkita. Itsensä ylittäminen ja itsensä kanssa kamppailu, ne asiat saa varmaan monen innostumaan tälläisistä suorituksista. Joillain ehkä kunnianhimo, mutta kukapa sitä nyt juoksis sen takia, että saa kunniaa? En minä ainakaan, ihan sama mitä muut ajattelee, sen hyvä olon tähden ja liikunnan ilosta minä juoksen. Katsotaan onko minusta siihen. 
Huomasinpa myös eilen että mun lenkkareissa on REIKÄ! Ikinä en ole saanut puolessa vuodessa lenkkareita kulumaan tuohon kuntoon! :)


Vielä piti hakea muutama syreenin oksa maljakkoon, ennenkö kaikki kukat on varisseet puskista. 

Nyt mars pihalle kärräämään kottikärryillä kiviä kivijalanympärille. Muutama metri eli muutama kottikärryllinen jäljellä, ainakin 20 metriä takana. Arvatkaapa onko kädet maitohapoilla ja rakoilla. No on, mutta ei valiteta! Ihanaa kun saa laittaa omaa pihaa, mä niin tykkään! Hyötyliikunnan kannalta. ;)
Jos tuo aurinkokin edes vähän antais väriä.. Uhkaavasti kyllä jostain kuuluu jyrinää. 

8 kommenttia:

 1. Toisen romu on toisen aarre :) täällä ei tulisi pieneen mieleenkän lähteä lenkille, hyvä kun jaksaa olla paikallaan -sen verran meinaa olla lämmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se. :) Lämmin on täälläkin! Eilen oli vähän viileempi ja hyvä ilma lähtee lenkille. :)

   Poista
 2. Voi ku sopevan pieni tuo pöytä ja komia on kannuki...ei se maksanu ku euron. Jaa että puoliskamaratooni, ei muuta ku treenaamaan! Kivien kärräys käy reenistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin se oli vaan euron. ;) Joo kivien kärräys käy kyllä intervallista!

   Poista
 3. Appiukkos on eläny ajan kun oli pakko elää roinan keskellä vaikka olis halunnut uuden, kenties tästä syystä vanhempi ikäpolvi ei pahemmin arvosta kuluneita ja vanhoja huonekaluja. :) Mut hienoja ovat ainakin täältä näkövinkkelistä katsottuna!

  Ja ehdottomasti lenkille jos vain yhtääkkään hotsittaa. Kunniakommentin antaja on tainnut erinäisistä syistä sekoittaa itsekunnioituksen ja kunnianhaun keskenään. :) Tsemppiä harjoituksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei arvostakkaan, menee ja hiekkapuhalluttaa kaikki ajan patinoimat huonekalut! Murrr..

   Heh, en nyt pelkästään sitä kommenttia tarkoittanut, vaan yleisetikkin, jotkut juoksee kunnian perässä ja jotkut muuten vaan. ;) Silloin olin niin jäätelön osto humussa, etten juuri edes kiinnittänyt huomiota siihen kommenttiin. :D

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. kur kur. Jutellaan erinäisistä kommenteista puolin ja toisin ku nähdään :)

   Poista