2013-06-19

Kesäpäivä puistossa

Mitä saadaan kun 4 serkus naista pakkaa kimpsut ja kampsut, lapset ja huippueväät autoon ja ajaa parinsadan kilometrin päähän puistoon? No huippukiva kesäpäivä, iloisia ja onnellisia lapsia ja äitejä, palaneet olkapäät, hyvin hiljainen kotiinpaluu matka ja yksi kiva muisto elämän helminauhaan!

Vietettiin siis kesäpäivä Porin Kirjurinluodon leikkipuistossa. Ihan mieletön paikka! Kannattaa käydä katsastamassa paikka, mutta kannattaa muistaa laittaa parkkikiekko paikoilleen! 


Hertta sai harjoitella uutta taitoaan, kiivetä rappusia. 


Mitäs isot edellä, sitä pienet perässä.


Puistosta löytyi kaikenikäisille jotain, Herttakin sai testata taitojaan, osasi muuten tulla alaskin tuosta. :) 


Evästystä viltin päällä puiden katveessa.


Puiston perältä löytyin myös söpöjä kilejä ja pikkuisia sorsan poikasia. 


Nyt sängyistä kuuluu tyytyväistä tuhinaa. Melko nopsaan muiskut simahtivatkin. Taitaa tämänki mamma tästä kömpiä pehkuihin. 
Huomenna taas uudet kujeet ja pakkailut, sillä tämä sortin sakki suuntaa nokkansa kohti etelää ja Lammia ja viettää keskikesän juhlaa huippuystävien parissa! 

6 kommenttia:

 1. Käytiin kans viime kesänä Kirjurinluodossa. Oli kyllä aika huippu paikka. Lapsilla aika kului niin, ettei kotiin olis malttaneet lähteä. Ja aikuisilla hauskaa, kun saatiin vaan istua ja rupatella kokonainen päivä :)
  Hyvää juhannusta teille ja ajelkaahan varovasti.

  T. - Mammarainen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava paikka, sinne voi joskus ajella uudestaankin. Ja tosiaan kaiken ikäisille oli jotain. Kiitos ja hyvää juhannusta teillekkin!

   Poista
 2. Oletko jostain Porin seudulta jos saan udella :)? Me asutaan Porissa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teuvalla asustellaan, vajaa 200km Vaasaan päin. :)

   Poista
 3. Aiva ihania kuvia! <3 Teilloli varmaan kiva päivä, Herttaki muka liukumäjes..:)Jaa että parkkisakkoko..? -Ä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivaa! Tänään taitaa Hertan vaipasta löytyä kilo hiekkaa, sen verran ahkerasti sitä meni suuhun. Mitäpä tuosta. :) ei onneksi sakkoa meidän autoon! :)

   Poista