2013-06-12

Kesäpaitoja Ukkokullalle

Oon tässä viime aikoina ollut muutaman päivän töissä ja yhtenä otollisena hetkenä ehdotin miekkoselle, että josko voisin niillä pienillä tienisteilläni tehdä muutamia kangastilauksia. Ukkokulta siihen meinasi vitsillä ja puoliksi tosissaan, että sillä ehdolla, että teet mullekkin välillä jotain. Joo Rakas, kyllä teen ilomielin! Nettiin ja kangastukkuun siis, hän itse valitsi (ja maksoi. ;) ) omat paitakankaansa ja minä surauttelin ne. 
Taskuakin touhon rinnukseen suunnittelin, mutta parempi kuulemma ilman. 

Mitäs usempi paita oli kuvattavana, sitä villimmäksi meno kävi.
 Olisittepa nähneet. Tai onneks ette nähny! :D 


Sain sentäs merkata paidat käsintehdyiksi.


Enpä muuten tajunnut kankaita tilatessani, että miesten paitaan menee niin paljon kangasta! Edellisen paitaprojektin aikana en edes mitannut kankaita, koska ne oli ostettaessa jo valmiita paloja. Metrin tilasin kutakin ja milliäkään ei jäänyt. Mitä nyt jotain pieniä tilkkuja. Onneksi mieheni ei ole yhtään mahakkaampi. 

11 kommenttia:

 1. Hienoja on, sopivat hyvin kyllä malliltaan! Eritoten tuo hihansuistakin kantattu on tosi hieno :) Mistä kaava, onko oma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukkään kaans tosta oranssiraitaisesta eniten. Kaava on Suuri Käsityö lehdestä 6-5/2011. Pienin koko ilman saumanvaroja.

   Poista
 2. On kyllä kivan näköisiä, etenkin toi vihreeraitanen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tuollaisia peruspertsa paitoja. :)

   Poista
 3. Pitäis kai joskus yllättää mies ja ommella jotain. Joskus on tullut kommenttia, että ei koskaan hänelle mitään... Kivat paidat tuli! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti, onneks miekkosellekkin kelpas. :)

   Poista
 5. Vautsi että sun mies pitää noin värikkäitä paitoja! Omamies juoksis kirkuen karkuun jos yrittäisin :D

  VastaaPoista