2013-05-22

Testikappaleet

Ensimmäsen kanssa meinasin heittää sen seinään...


Toisen kanssa meinasin menettää järkeni ja hermoni ja taisi siinä muutama epätoivonkyynelkin vierähtää...


Mutta kolmannesta tuli lähes täydellinen! 

Oi kantinkääntäjäni, olen melkeimpä rakastunut sinuun! 

Tästä kolmannen harjoitusbodyn kanttauksista kehtasi jo ottaa oikein lähikuvankin. 
Nyt saa neitokainen samistella isin kanssa, kun kankaat on tämän paitaprojektin jämäpaloja.

Tämä ensimmäinen on järkyttävä, mutta menee tässä kotikäytössä. Kaula-aukkoon ja hihansuihin laitoin ensin resorikanttaukset, mutta mun kääntäjä kääntää kanttauksen nelinkerroin, niin kanttauksista tuli mielestäni ihan liian paksut, joten päädyin kanttaamaan trikoolla loput. 

Tästä kuvasta näkee miten huonolaatuista trikoota tilasin Ompelunihanuudelta. Kangas oli aluksi mustavalkoinen. Ekan pesun jälkeen musta väri oli järkyttävän paljon haalistunut! Hain harmaata kangasväriä ja värjäsin kankaan. Ei tullut hyvä, mutta menettelee tälläisissä kokeiluompeluksissa. 

Testasin tähän bodyyn myös tuollaista nepparinauhaa, tosi helppo laittaa ja kätevä käyttää, mutta ei ollenkaan siistin näköinen tässä tarkoituksessa! 

Laitoinpa vielä tuollaisen silityskankaasta leikatun sydämen tuohon kiinnittämään huomiota, ettei kaikki virheet ja muut kamaluudet ottaisi ekana silmään. :) 9 kommenttia:

 1. Tulipas kolmannesta jo siistiä jälkeä. Oi joi! Onneksi minullekin matkalla tällainen ihmevekotin. Ja täytyy sanoa, että kauniita bodyja olet ommellut! Harmi, että ostamasi trikoo oli huonolaatuista :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kääntäjä on kyllä ihmevekotin kun sitä oppii käyttämään! Kiitos, tuollaisille pers raitabodyille on aina käyttöä. :)

   Poista
 2. Osaatko jo näin lyhyen käyttökokemuksen jälkeen sanoa, että helpottaa tuon kapineen olemassaolo noita kanttausten tekemisiä? En ees tiedä käviskö sellanen mun koneeseen..mistä muuten ostit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottaa todella paljon, vaatii vain harjoittelua. Aluksi olin todella epätoivoinen ja meinasin heittää sen menemään niinkuin tossa jo kirjoitinkin. :) Kääntäjä käy lähes joka koneeseen ku sen voi laittaa teipillä kiinni. Tilasin Ebaysta.

   Poista
 3. Hienoja kaikki, tulehan joku päivä näyttämään kummityttöä meille. Saa pukea päällensä tuon ensimmäisenkin version, meillä ei tartte niin täydellistä olla :) Olen miettinyt kans tota kantinkääntäjää, mut ilmeisesti en sitte kuitenka ole.. kun en ole varma, että olenko nyt samassa vekottimessa kuin nyt sulla on. Mut mikäli sulla on meinannu mennä hermo ja ihan itkettäny, niin... .. joo olkoot vielä kaupassa hetken. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, pitäis kyllä tulla! Koska tultais? Toi on sellanen laite, joka laitetaan kiinni koneeseen ja se syöttää trikoo/resori kanttia samalla kun ompelee, ei tarvi nuppineuloja, silitystä tms. Kävin myös yks päivä hakemas paikallisesta sellasen joka kääntää puuvillakantin, on helpompi silittää. :)

   Poista
  2. Joo siis paikallisessa vilkaisin sitä, mutta jätin sinne. Jos joskus.. :) Koska teille sopis, ens viikollako? Viikot menee niin nopeesti.

   Poista
 4. Vitsit kun on siistiä jälkeä! Ei kyllä helpota kuumetta kääntäjän suhteen! Mä vain vähä vieroksun tuota ebaytä kun en oo sieltä tilannu mitään koskaan...

  VastaaPoista
 5. Sellanen kannattaa kyllä hommata jos vähänkään kanttailee trikoolla, ei ole suuri investointi. :) En mäkään ollut ennen tilannut ja oon tosi surkee englannis, mutta riskin otin ja tilasin. :)

  VastaaPoista