2013-05-06

Pari ihanaa ♥

Perhekerhossa oli tässä taannoin valokuvaaja, vihdoin sain kuvat kehyksiin.
 Nää on niin ihanat 
Ikivanhasta lehdestä repäisin palan tuohon keskimmäiseen kuvaruutuun ja päälle laitoin Aarrerasian Kirsin virkkaaman sydämen. 

Joku saattoi huomata, että olen ladannut koneelleni Picasan ja opettelen käyttämään sitä. Heti näyttää kuvat paljon hienommilta, vaikka tuollaisella ihan perus Sonyn pokkarilla kuvailenkin. :) 

Tuunailin myös muutaman pilttipurkin mausteille. Tilasin joltain koululaiselta mausteita ja ne tulikin isoissa pusseissa. Eihän niitä pusseista ole kätevä käyttää, joten jotain oli keksittävä. Valkoista paperia, tussi ja kuviollista teippiä ja muutama pilttipurkki. That`s it.4 kommenttia:

 1. Komia kummityttö ja sen sisko <3 . Koskas olis aika tilata niitä nukkeja? Mahtaisko joku muu täältä päin haluta tulla samaan tilaukseen.. ? :) Tuntuu, että tuon tulevan Rauman reissun jälkeen on tili niiiin nollilla, että ei ainakaan tässä kuussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo komeita on, isäänsä tullu! ;) Katotaanko sitä tilausta sitte kesämmällä? En tiedä onko muita täältä päin, täytyis vähä kysellä. :)

   Poista
  2. Kyllä Helmi näyttää enemmän sulta ystäväni, joten älä nyt isännälle kaikkea kunniaa anna ;)

   Joo katsellaan kesämmällä! Voin kysyä Hannelta, mutta vähä epäilen, että ei lähde mukaan. Mahtaisko Nina.. onkohan sen juttu?

   Poista
  3. No koitas kysellä, niin saatais postarit halvemmaksi. :)

   Poista