2013-05-11

Mekonhelmasta verhoiksi

Ostin pari vuotta sitten kirpparilta mekon, parilla eurolla. Silloin se ei mahtunut päälleni (en vaivautunut edes koittamaan sitä ennen ostoa). Lopulta se sitten mahtui, mutta malli ei ollutkaan hyvä. Aika ajoin taas koitin mekkoa, eikä se koskaan sopinut. Olisin niin tykännyt siitä! 
Siirsin sen kangaspinoon odottamaan sopivaa inspiraatiota, kunnes yhtäkkiä välähti! Verhot! Tästä tulee makuuhuoneeseemme verhot! Ja koska oltiin just pari päivää sitten siirretty sänky toiseen makkariin, niin se kaipailikin jo verhoja. Ennakko äitienpäivälahjaksi sain tunnin pari ompeluaikaa, joten surauttelin verhojen kaveriksi pari tyynynpäällistä. 
Mä niin tykkään! 


Vauvansänky on löytö paikallisilta kesämarkkinoilta. Eipä sitä koskaan tiedä missä sitä mihinkin aarteeseen törmää. Sellaisen kaupallisen roinan ja markkinahumun keskellä tämä varmaan ainakin yli 50 vuotta vanha sänky mua huuteli. Pieni pyyhintä ja pesu, niin se oli valmis käyttöön. Ihanan kulahtanut jo valmiiksi. Taulunkehykset löysin jostain nettiputiikista. 


Juotiin jo ennakkoon äitienpäivä kahvitkin, koska huomenna saa monessa paikassa herkutella. Vaikkakin onhan se äitienpäivä, kuten myös isän- ja lastenpäivä joka päivä, niin miksei sitä voisi vaikka joka päivä kakkua syödä. ;)  Kakun miekkonen oli hakenut leipomosta, ihan hyvää, vaikka ei kyllä voittanut itsetehtyä. 


Ihanaa huomista äitienpäivää kaikille ihanille äideille! 


2 kommenttia: