2013-05-14

"Kevätleikki"-takki

Yks päivä oltiin lähdössä kauppaan kun huomasin, että viime keväänä Puolasta ostetun kevättakin hihat alkaa olemaan uhkaavan lyhyet. Ensin ajattelin, että ei auta kun ajella 100km päähän, jossa on lähimmät kunnon lastenvaateliikkeet tai sitten tilata netistä. Eilen aamulla ajattelin ommella tytöille jotain kesävaatteita, kunnes käsiini osui kangaspinosta tämä korallinpunainen kangas. Kangas on sellaista vähän tuulipukukangas tyyppistä, mutta ei kuitenkaan tuulipukukangasta.. Ottobre 6/12 lehdessä oli hyvänmallinen talvitakki nimeltään talvileikki, jota olen jo ennenkin suunnitellut tekeväni. Taskuja muokkailin ja jätin vanun pois, niin tuli sopivan kevyt kevääksi/kesäksi, toivottavasti olis hyvä myös syksyllä. 

Tää oli muuten eka kokonaan vuoritettu vaate jonka olen tehnyt. Hihojen kanssa oli vähän miettimistä, että mites päin nää nyt ommelllaan. :) 

Kaikki materiaalit löytyivät omista varastoista.
 Pallokankaan olen löytänyt joskus kirpparilta. 
Vuoripuuvilla ostettu kauan sitten paikallisen kangaskaupan ale-nurkasta (ostettu periaatteella "ostin ku halvalla sai").
Ihana lenkkivetskari kankaiden poistomyynnistä.
Nepparit Tapion lankakaupasta. 

Jotain asustetta tähän vielä pitäis ommella. 


"Oi kun ihana!" 
Paras kiitos aherruksesta. :) 





Viime päivät on kuluneet aikalailla pihalla touhutessa. Eilen tehtiin kukkapenkkiä porakivistä ja isoista luonnon kivistä. En tosin vielä tiedä mitä penkkiin laitan, kasvimaan vaiko kukkasia. Mutta niistä lisää joskus myöhemmin.