2013-05-09

Keskeneräisiä

Sataasataa ropisee, pilipilipom! Varpaitakin palelee pilipilipom! 
Mutta eipä palele silloin kun tuon tilkkupeiton paloja yhdistelee. On meinaan aika lämmin, kun on kaikista jämävillalangoista virkatut palat. Tämän aloitin joskus joulun jälkeen, kun ei oikein villasukan kutominen (niitä kun tuli tehtyä ennen joulua aika määrät joululahjoiksi) huvittanut. Tarkoituksenani oli kuluttaa tähän työhön KAIKKI villalangat, kaikki vaikka olisivatkin eripaksuisia. Mitäs sen on väliä, kun peiton tarkoitus on muutenkin olla tuollainen, no sanotaanko että aika ällövärikäs. Ajatuksena oli, että ennemmin en osta uusia lankoja, kun vanhat on kulutettu. Mutta minkäs sitä ittelleen mahtaa, kun näkee kaupassa jotain syötävän suloisia lankoja. Joten muutama kerä on tuon peiton valmistumisen aikana tullut hankittua. 
Alkuun tein sitä innoissani, mutta nyt on into vähän laantunut. Peitto olkoon välitöinä aina silloin kun muuta kudinta tai virkutinta ei ole. :) Eikä tälle peitolle edes ole löytynyt vielä paikkaa, eikä käyttötarkoitusta, eli eipä ole myöskään aikataulua. 
Muutenkin olen viimeaikoina viihtynyt enemmän ompelukoneen ääressä, kuin lankojen parissa. Sekin on niin kausiluontoista, toisinaan huvittaa kankaat ja toisinaan langat.. 


Tämän kuvan oton jälkeen neule on huimasti kasvanut. Tulihan eilen Suomen peli telkkarista, joten siinä ehti hyvin muutaman rivin tikuttaa. Taitaa tämä projekti olla muutenkin aikataulussa edellä, kun syksyksi tätä ajattelin. :) 
Jotkut työt on niin kivoja, että aina muutaman rivin kudottua täytyy levitellä työtä ja todeta, että kylläpä tästä tulee kiva.
 Ja tämä on yksi niistä. :) 


Ukkoseni lupasi vielä meidät ulos syömään pyhän kunniaksi. Ihanaa! Nyt vaan odotellaan että tuo juniori tuolta vaunuista herää. 

Hyvää Helatorstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti