2013-05-25

Kesäkivaa!

Tähän alkuun nyt eka tällänen räpellys, johon leikkasin kankaat jo varmaan kuukausi sitten kun odottelin sitä paljon puhuttua kantinkääntäjääni. Onnistuin tässä mielestäni aika hyvin, mutta tuo ottobre 3/11 mekkobody oli ihan kummallisen mallinen! Tietääpä tehdä seuraavalla kerralla vähän eri mallisen. Kangas on Metsolan. 


Eipä tämä sovituskuva paljon anna oikeutta tuolle mekolle, mutta ihan kivan näköinen on päällä. 


Ukkokulta kaatoi pari mäntyä omasta mettästä, kuori ne ja aloitti keinun kasaamista. Hämähäkkikeinu ja pari keinulautaa tuola jo malttamattomana odottaa paikoilleen ripustusta ja keinujia. 

 


Eilen vanhempi tyttösistä sanoi että ei äitit osaa leikata nurmikkoa. Oli tytölle todistettava, että kyllä osaa! Joten uuden nurmikon eka leikkaus suoritettu. Neitonen poimi vielä ihanan kimpun rikkakasveja(?) äitille nurmikolta, ennenkö se ajetaan pois. :) 
4 kommenttia:

 1. Onpas kiva mekko ja mekonkantajalla somat michelinreidet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tainnut äidiltänsä periä reitevät reitensä :D

   Poista
 2. Pirteä mekko, tykkään! :-) Ja sitten - mistä ja millaisen kantinkääntäjän hankit? Mulla hankinta haaveissa mut en oo viel oikein perehtynyt asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ihan pirtsakka siitä tulikin. :) Tilasin Ebaysta, tässä linkki siihen jonka tilasin http://www.ebay.com/itm/JANOME-COVERPRO-FITS-DOUBLEFOLD-TYPE-B-BINDER-/300720931244. On kyllä tosi kätevä, mutta mulla ainakin kesti vähän aikaa opetella käyttämään. :)

   Poista