2013-04-13

Yöpaita vai ei?

Tein tätä mekkoa ja kysyin ukkokullan mielipidettä, niin meinas vaan että kiva yöpaita... Mut valmiina ei sitten kuulemma enää näyttänytkään siltä.
 Mitä te ootte mieltä, näyttääkö yöpaidalta?
Kangas on JR:stä ostettua liekö sitten viskoositrikoota
 (tässä pikku hiljaa opettelen tunnistamaan eri kangas laatuja).
 Resori KVK:sta.
 Huivikankaan ostin, tai siis mieheni osti tänään Eurokankaan palalaarista. Tarkoitukseni ei välttämättä ollut tehdä tästä huivia, mutta antaa kivasti väriä ton mekon kanssa. (Itseasiassa en oo edes vielä ommellut huivin reunoja, kankaanpala siis kaulassa. ;) ) 
Eurokankaan palalaareilla isäntä näytti hyvin tylsistyneeltä, vinkkasin että voisin tehdä pari paitaa hänen paitapulaansa helpottamaan jos löytyy kivaa trikoota, niin johan silmät kirkastui ja sielä sekin peppu pitkällä pekoi laareja. :D Eikä mutissutkaan yhtään vaikka kassalla pyysin sen pankkikorttia. ;P


6 kommenttia:

 1. On todella kaunis kangas mielestäni, ei suinkaan yöpaita :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin myös tuohon kankaaseen, onneksi sitä jäi vielä reilusti. Hyvä sitten jos ei näytä yöpaidalta. :D

   Poista
 2. Hieno on. Ja tuo paita näyttää paidalle jos niin tahtoo ja taas käy yöpaidasta jos niikseen on. Älä sitä mieti :) Hienoa että Jaakko haluaa sun tekevän sille vaatteita. Meillä kun se ei kävis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, en sitten mieti sitä. :) En tiedä kuinka paljon se haluaa, ei varmaan vaan uskalla sanoa että ei kiitti. :D Ei kai. :)

   Poista
 3. Hieno tissis! Ei näytä musta yökkäriltä. :)

  VastaaPoista