2013-04-30

Kesäkuteita

Terveiset täältä sairastuvasta! Räkä valuu ja sitä rataa.
Jotain on kuitenkin tullut ommeltuakin.
Elämäni eka itsetehty body niin kauan kangas varastoissa marinoituneesta kankaasta, etten edes muista sen alkuperää. Onhan siinä vielä paljon parantamisen varaa, etenkin tuon kanttauksen kanssa, mutta eiköhän se jälki ala tulemaan siistimmäksi, kunhan mun kantinkääntäjä sieltä postista saapuu ja jos olis ollut punaiset langat, mutta sellaisia ei sattunut just nyt olemaan. Syntyipä siinä samassa innostuksen puuskassa molemmille tytsyille haaremihousut ja Helmille teeppari. Kaavat OB3/13. Helmin T-paita on oma sovellus, kun ei sopivaa kaavaa löytynyt.   

6 kommenttia:

 1. Taitaa olla samat haaremit ja body kyseessä, mitkä mäkin tein ob3/13 kaavoilla :-) oli kyllä nopeat tehdä! Mullaki oli toi body eka lajiaan.

  VastaaPoista
 2. No voi lutuna, mitä väriläiskiä <3 ! Kelpaa kesän tulla! (Olis mukavee haravoora ilman toppatakkia...) T: Äitee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä kelpaa, kunhan vain tulis. Meillä on viä kaikki kasat murteilla vaikka melkein viikko sitte haravoitu. Liekö laiskaa porukkaa tai liikaa muuta tekemistä.

   Poista
 3. Voih! Nää on kyllä kivat. Tosi hienoa toi eläinkuosi. ja pilkut.. ja ja .. :) Haaremeita mäkin meinaan jossain välis, jos jaksan tai ehdin.. Mutta bodya tuskin viittiisin.. Hyvä Iina!

  VastaaPoista
 4. Kiitti! :) Mulla on 104cm kaava tos piirrettynä, voit lainata sitä ja pienentää vähä. ne oli tosi nopeet tehdä! Mun pitäis kattoo sulta yks lehti, saat sä kattoo sit tota uusinta. :)

  VastaaPoista