2013-03-24

Uusi aluevaltaus

Joulun aikoihin se alkoi. Siskoni sitä ehdotti ja yllytyshulluna ihmisenä tartuin haasteeseen.
Toukokuun 18. päivänä juostaisiin 8,5km Tampereella Likkojen Lenkillä! Se on tälläiselle aina todella todella vähän liikkuneelle sohvaperunalle suuri tavoite! Itse haastoin kolmea maratoonaria mukaan, niillehän tämä ei varmaan ole lenkki eikä mikään, mutta yksin, ilman noita kolmea ihanaa naista en varmaan jaksaisi enää harjoitella. Alkuinnostus kun on jo ajat sitte laantunut. Alkuun oli ylpeä kun jaksoin juosta 1km, nyt kun ahkerasti 2-4 kertaa viikossa olen käynyt juoksemassa, jaksan juosta jo 7 kilometrin lenkkejä. Eihän se aina mitään herkkua ole ja se lähtemisen vaikeus! Mutta kun lenkki on tehty, niin se olo on ihan huippu sen jälkeen! Mikä sen hienompaa, kun aloittaa sunnuntaipäivä pitkällä rauhallisella hölkkälenkillä auringospaisteessa, venytykset päälle ja sitten suihkuun ja hyvä aamupala päälle. :)


Tässä mun uudet hyvät ystävät. 


 
                                                      6,5km takana...

Sports Tracker on ollut ihan huippu kannustaja tässä projektissa, sieltä näkee vauhdin, matkan, ajan ja kulutetu kalorit.5 kommenttia:

 1. Tuo Sport tracker on suorastaan koukuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Sain isännän tilaamaan mulle ennakko äitienpäivä lahjaksi sellasen urheilukellon. ;) On helpompi juoksun aikana seurata vauhtia ym. :)

   Poista
 2. On äireellä kova likka <3. Jaksaa ny vaan reenata, nii pääsee kylpylään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, lenkki on vain tekosyy päästä kylpylään hemmottelemaan. ;)

   Poista