2013-03-19

Sukat kissafanille

Ajatuksena oli tehdä ihan erilaiset kissakuviosukat, mutta tälläiset niistä tuli. En oikein tiedä, että onko nämä kivat vai ei.. Ei ainakaan niin kivat, kun alkuperäinen visio oli. Aina ei voi onnistua. Lanka on 7-veljestä ja se varmaan onkin osasyynä, että lanka on liian paksua. Ohuemmasta kuvio olisi asettunut nätimmin. Kuviot on sovellettu netistä löydetystä kissaneulekuviosta. Koska toisen tein jo muutama viiko sitten ja toisen nyt niin arvata saattaa että toinen on löysempi kun toinen. Aina pitäis tehdä molemmat sukat samalla kerralla.. 
Sukkien saaja (jos sattuu lukemaan tämän) taitaa arvata mitä ens joulupaketista ilmestyy.. ;) 
10 kommenttia:

 1. Ihanat! Millä ajalla sä näitä väännät?? Pitäis ehkä itekin muistella miten se kantapää tehtiin niin vois laajentaa repertuaaria ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä joka välis. Sillon ku ei oo pyykkitouhuja, ruuanlaittoa tai vaipanvaihtoa niin sillon tehdään käsitöitä. Lapset on tottunu siihen, että äiti useimmiten istuu käsityön kans lastenhuonees ku ne leikkii. :) Kannattaa kyllä opetella kantapää, toinen sukka on kiva tehdä, mutta se toinen alkaa aina tökkimään. ;)

   Poista
 2. Sama juttu siis kun lapasten kanssa :) Tänään viimeksi virkkailin jämälangoista isoäidinneliöitä lastenhuoneessa ja Sisu oli koko ajan sanomassa että "äiti langat pois!" ja samalla pienempi seisoi mun jalkoja vasten ja söi mun housuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi kans välillä sanoo, että äiti älä aina kudo. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No kiitos. :) Kivempia kyllä yritin mutta.. :)

   Poista
 4. Kyllä Simo-Sukat mulle kelpaa!

  VastaaPoista