2013-03-15

Pikkuneidin neuletakki

Tällä viikolla on ulkoiltu oikein urakalla, tehty lumitöitä (miten sitä lunta tulikin yhtenä päivänä niin paljon!? varmaan puolimertriä.) ja lasketeltu Parrassa. Mikä ihana auringonpaiste onkaan ollut! Mielikin heräilee talvihorroksesta. Vaikka yöt onkin ollut tosi vähä unisia Hertan kovan yskän ja nuhan ja rohinan takia, silti päiviinkin riittää vielä virtaa. Syynä tähän lienee tuo kirkas pallura joka tuola taivaalla on möllöttänyt jo monta päivää. Helmiki eilen sanoi, että "Kato, aurinko juhlii taivaalla!" ja oli hetken hiljaa ja kysyi "Mut mitä toi lika tuola taivaalla on?" Tarkoitti pilviä. :)
  Käsityöt on tältä viikolta vähä jäänyt, sentään tämän kauan käsityöpussin pohjalla lojuneen neuletakin sain vihdoin valmiiksi. Nyt on tytöillä samanlaiset. Palmikkokuvio tosin erilainen, koska tajusin ensimmäisetä tehdessä sen ohjeen väärin. Virheistä oppii. Samanlaisia puunappejakin sattui vielä löytymään. 

 


Taas olis siivouspäivä, plääh!! Ei muutakun imurin varteen. 


2 kommenttia:

  1. Ihanat! Niin hienosti röhnötetään jo keinutuolissa, kohta jää nämä villatakitkin pieniksi.. niin nopeesti nuo pimut tuntuu kasvavan. Lakatkaa kasvamasta pikkuiset..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo möhömahahan se siellä <3 :) Niin, toivottavasti ei ihan pian jää pieneksi. Oli nois niin kova työ!

      Poista