2013-03-17

Kanoja keittiössä

Joskus toivoisin että kana asustelisi myös pöydän alla. Ruokaa sille olisi ainakin tarjolla, koska neiti 3vee ihan kiitettävästi ruokaa murustaa lattialle. Mutta nyt niitä on vain verhoissa. Tämä sympaattinen kana/kukko kangas on ostettu jo vuosia sitten uuden kotimme keittiön vehoja ajatellen. Silloin kylläkään ei oltu edes talon pohjia tehty. Tontti kaupat vasta juuri allekirjoitettu. Eikös sitä sanota, että aikainen lintu madon nappaa. Tässä tapauksessa kylläkin kana madon nappaa. ;) 


Tässä muutama kuva keittiöstämme. Tykkään niin tästä keittiöstä! Luonnonvaloa tulee joka puolelta, keittiö on toimiva ja pöytä tilaa on monen monta metriä, mahdutaan koko porukka kokkeilemaan yhdessä ja leipomisessa tälläiset pöytäyilat on ihan ehdottomia. Erityisesti tykkään induktioliedestä! 


  

5 kommenttia:

 1. Erikoiset verhot. Ei joka jannulla ole samanmoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut ei mun mielestä pahat näin pääsiäisen aikaan. :)

   Poista
 2. Pääsee pääsiäistunnelmaan, ja tykkään kans teidän keittiöstä..:) koska tavattais? Olis muutama kuvaki sulle denskusta ja helmistä pienenä. :)- Elina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät. :) Pitikin tulla juttuihin, mutta se jäi kun olit siellä keittiöllä. :) Laitan vaikka viestiä.

   Poista
 3. Piti käydä heti kurkkimassa ihanaa blogiasi ja hakea ihan asioikseen kuva jossa näkyy tuo pöytä. Se on kyllä ihana!! <3 Tuo kuluneisuus tekee siitä kyllä superkauniin.

  Meillä oli aikaisempi pöytä 1x2m valkoinen, mutta pehmeänä mäntypöytänä meni parissa vuodessa aika karmeaan kuntoon, kun sitä neljä muksua muokkasi.. nyt on uudelleen vahattavana ennen myyntiä, ei kehdannut edes myydä ennen kuin käytti höylässä.. :D

  VastaaPoista