2013-03-22

Helmin kevätpipo

Joku aika sitten löysin kirpparilta tämän Racoonin super suloisen haalarin Helmille. Hertalle samanmerkkinen vk-puku on parhaillaan postissa matkalla meille. 
Helmin haalareihin sopivan pipon tein Muita Ihania- blogin Pilvenreuna kuviolla. Nyt voikin kevään tullen tallustella pää pilvissä. ;) Lankana Dropsin Muskat, kuulemma hienointa olemassaolevaa puuvillaa. Aika hienoa onkin, pinta on hieman kiiltävää. Yllättävän vaikeaa kutoa puuvillalankaa, epätasaisuuden näkyy paljon helpommin kuin villalangassa. 
Seuraavaksi Hertan pipoa neulomaan. Mutta ensin keittiön puolelle valmistelemaan illaksi herkut. Isäntä työreissussa ja ihanaisia naisia tulossa illalla saunomaan. :)   


3 kommenttia:

 1. Kyllä Helmukan kelpaa :) Hienot on kevätvaatteet. Näköjään Racoonin vaatteissa nykyään on noita heijastin nauhoja, kun meidän haalarissa ei noita ollukkaa.. Kätevä kun on haalarissa ennestään heijastimet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans, noi haalarit on niin namm! :) Joo hyvä kun on heijastimet, vaikkakin pettymyksekseni aika kuluneet entisen käyttäjän jäljiltä.. :(

   Poista
  2. No onneksi keväällä ei niin paljon heijastimia tarvita kuin talvella :)

   Poista