2013-02-14

Ystävänpäivä tervehdys

 Pikaiset Ystävänpäivä toivotukset kaikille ihanille! 5 kommenttia:

 1. Kiitos, kiitos. .. sun blogi on kyllä kokenut monta uudistusta tämän parin kuukauden aikana, mutta tämä on kaikista paras. Selkeä ja kaunis :) Joko noi on uusia lankoja? Mulla ei langat ole kuluneet pahemmin ja koko ajan sorrun uusiin. Kirppariltakin löytyi pussi puuvillalankoja.. Saa tulla penkomaan jos on tarvis ;)

  VastaaPoista
 2. Joo tämä blogi on hakenut muotoaan ja tämä tuntuu ihan kivalta. Kaikkea täytyy kokeilla ennenkö löytyy se oma juttu. :) Noi on vanhoja ja osa jo kulutettu. Mun langat alkaa olemaan pian kaikki käytetty. Tarvis tapsan kauppaan pian päästä. :) Olisko sulla turkoosia tai sellasta vaaleen vihreetä puuvillalankaa Hertan pipon verran? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun olet ollut ahkera ja kuluttanut kaikki langat jo kohta pois!
   hmm.. ei ehkä ihan pipoksi asti ole puuvillaa turkoosina. .. eikä oikein sitä vihreetäkään. Mintunvihreetä olis :). .. sellaista aika räikeetä, mut silti kaunista siis. Piipahda joskus tai tuutte vaikka viikonloppuna kylään, jos ei teillä ole kauheesti vieraita (sinä kun olet aina niin kova kestitsemään).

   Poista
  2. No voitais vaikka tullakkin viikonloppuna. :) Täytyy kattoa sitä vihreetä, miltä se näyttäis yhden haalarin kans jonka löysin kirppikseltä.

   Poista
  3. Se sopii! Kyllä noita lankoja tuolla on, että saa tehdä raidallistakin joistain vähä saman sävyisistä.. mut katotaan sitä sitten :)

   Poista