2013-02-03

Rahi

Kauan ehdittiin kaivata vintin aulaan jotain rahia tai muuta mihin vois nostaa jalat kutoessa ja katsellessa telkkaria. Yhtenä yönä Herttaa syötellessä välähti. Siihen tarvittiin mielikuvitusta, styroksia, lastulevyä, kankaita ja jalat ja pari ruuvia. Isännän ja emännän yhteistyönä se sitten syntyi. Kaikki tarvittava löytyi omista varastoista. 


Koska osa kankaista on niin ohuita, ompelin päällisen alle vuorin jostain vanhasta pöytäliinasta.

Alakerran olkkarin rahi vielä odottaa sopivia kankaita. Niitä ei omista kangas kätköistä löytynyt.. 


Aika hauska siitä tuli, eipä oo muilla samanlaita. Sopii vintin aulan värimaailmaan ja joskus jos kyllästyy niin uutta kangasta vaan päälle. 

10 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eiköhän me se kestetä.. Tosiaan , LOL meille erilaisuuskompleksin omaaville. eikä tästä pitänyt tulla ees mitään sen enempää juttua ;P Kunhan ajattelin, ettei nyt aiva samoissa väreissä oltais, ku just molemmilta vaalaeanpunainen 'samiskausi' on loppunut..

   Kerrankin muuten meillä isäntä on ollut enemmän sisustajana kuin minä. Sai päättää lampunkin :P (ei olis saanu päättää jos se ei olis ollu niin hieno, joku roti sentään) Taitaa toi sisustaminen olla jotenkin miehillä verissä kun niin luonnollisesti se siellä lamppujen välissä haahuili ja tomerana piti päänsä, että soon sitte tämä !! (hauskaa reissua teille, onneks on pakettiauto ;) )

   Poista
  2. Meilläkin olis joitain vika ostoksia jos Jaakko ei olisi sanonu mielipidettään. Kyllä ne vaan osaa (joskus) :) Harmi vaan ku ei mennä pakettiautolla. Mulla ei oo kuorma-auto korttia, niin en pystyis liikkua sillä missään sillä aikaa ku isäntä on töis. :P

   Poista
  3. Aivan, ku se vaatii sen! No istuimet on poissa, niin on tilaa vaikka kuinka :)

   Poista
 3. LOL teidän juttujanne ;) Kai ny keltaasta piisaa molemmille!
  Mutta komian rahin ootta saanu aikaaseksi!

  VastaaPoista
 4. Oosit pannu viä Nimes niin tietää kuka oot. :)

  VastaaPoista
 5. Ai niin tietysti, Äiteeshän mä oon :)

  VastaaPoista