2013-02-20

Rahi vol. 2

Eilen valmistui puoliksi tämä rahi, jonka runko on jo muutaman viikon odottanut sopivaa hetkeä. Pitsi jäi puttumaan, koska varastoista ei löytynyt juuri tähän tarkoitukseen sopivaa tarpeeksi paljoa. Joten kun isäntä tuli töistä niin nopsaan läheiseen kangaskauppaa. Ja kuten arvata saattaa ei sieltä tietenkään löytynyt sopivaa.
No, toisesta kaupasta sitten sopiva löytyi. Tälläinen siitä sitten tuli. 
Kangas jäi vähän rumasti tuosta kulmasta vetämään, vaikka kuinka kiristelin sitä kun kiinnitin sen rahin pohjaan. 


Helmi välttämättä halusi kuvaan myös, mikäs siinä kun sattuu vaatetuskin noi hyvin sopimaan väritykseen. :)
Helmin superihanat villasukat on kummitädin käsialaa.


Mulla jalassa ensimmäiset ja tällä hetkellä viimeiset villasukat, jotka olen itselle tehnyt. Joulun jälkeen kun olin kutonut yhdettoista villasukat muille lahjoiksi, päätin että nyt teen itsellenikin. Vielä ne on tekemättä. Ehkä se voisi olla se seuraava projekti. Joitain malleja jo netistä selailinkin. Jotenkin se on vaan kivempi tehdä toiselle. Se on kai se antamisen ilo. :)


5 kommenttia:

 1. Oho, pistin edellisen kommentin sun nimellä, en tiä kuinka se onnistu :D Mutta niin kattoinki eilen, että mitähän sä nyt teet kui toi kangas oli siinä tuolinkarmilla :) Tosi hieno ja toi Helmi kuva tosi söpö! <3 T: Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jääny mun blogger auki sinne teidän koneelle. Mee osoitteeseen blogger.com ja kirjaudu ulos mun tunnuksilta. :) Kiitos <3 Ja Helmi on aina niin söpö <3 :)

   Poista
 2. Vihdoin kaveri on valmis :) Hieno! Ja hienoja sukkia.. Kyllä se vain niin on, että toisille on kivempi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ensimmäisen aina tekee ihan innoissaan, mutta se vaatii aina vähän enemmän, kun pitäis tehdä toinen samanlainen, mutta eipä siinä kauaa sitten mennyt kun vain aloitti.

   Poista
  2. Sitte ku inspiraatio iskee, kaikki on mahdollista, muuten se kyllä tuntuu ihan työltä. :) Mut nyt ne on valmiit ja hienoja ovat!

   Poista