2013-02-10

Otteita olkkarista

Tämä viikonloppu onkin mennyt reissatessa ja reissusta toipuessa, niin ja laskiaispullia syödessä (ei taida puntari tykätä..;)) 
Raision matkalla vähän virkkailin paloja jämälangoista, mutta muuten käsityöt on tältä viikonlopulta jääny.. Joten tässä muutamia otteita meidän olkkarista, jolla onkin jo vähän kevättä rinnassa jos toisessakin. Ai niin, yhden tyynynpäällisen olkkariin ompelin.


Ikeasta löytyi uusi lampun varjostin vanhan rikki menneen tilalle.Viime kesänä sain 2 oliivipuuta. Tässä niistä toinen raukka. Toinen onkin päässyt jo hengestään ja tämäkin näyttää hyvää vauhtia kuolevan. Vai liekö näillä tapana talvella pudottaa lehtensä.? Tiedä häntä. Ainakin olen rakkaudella sitä välillä muistanut kastella, nyt vaan odotellaa kevättä ja valoa, josko tämä vaikka tästä vielä elpyisi.

 

Ja kuten kuvasta näkyy, viherpeukalo en ole! Joten josko tälläiset ikikukkaset sitten säilyisi meillä vähän kauemman kun sen puoli vuotta.. 
Ens viikolla taas uudella innolla sormet syyhyten uusia kankaita ompelemaan, niitä näyttääkin olevan melko pinot.. ;)

2 kommenttia:

  1. Noi Ikean muovikukat on siitä kivoja kun ne oikeesti näyttää (ainakin melkein) oikeilta kasveilta. :) Hieno olkkari, kuten aina ennenkin..

    VastaaPoista
  2. Niinpä, tuo heti kodikkuutta vaikka vain tekokukkia onki. :)

    VastaaPoista