2013-02-15

Leggarit

Bambi tunikat tarvitsivat ehdottomasti seurakseen leggarit, joten sellaiset oli tehtävä. Tummanruskea-valko raidallinen kangas on tilattu metsolalta ja molempien housujen kaavat on Ottobren.
Olin leikellyt jo kankaat Helmin housuihin ja molemmat lahkeet oli yhdistelty, kunnes huomasin että lahkeet onkin samaa paria! Ei auttanut kun leikellä uudet lahkeet ja kuinkas ollakkaan, kangas ei tietenkään riittänyt! Onneksi varastoista löytyi yksväristä keltaista. Onni onnettomuudessa, molemmat housut varmasti tulee käyttöön, koska neiti on päättänyt ottaa jonkun kasvu spurtin ja kaikki housut alkaakin olla lyhkäisiä. 



Tästä päästäänkin aasin sillalla virkattuihin mattoihin. Kodinhoitohuoneen harmaa raidallisen maton tein jo ennekö muutimme uuteen kotiin, halkaisija on noin 160cm. Siinä oli ranteet ja hartiat ja joka paikka koetuksella kun tuota mattoa väänsi. 

Tämä valkoinen vessan matto on jo vanha, sen tein joskus vanhaan kotiimme. 


Ja tyttöjen huoneen (tietenkin) vaaleanpunaiset matot. Huoneessa alkaa olemaan jo niin paljon vaaleanpunaista, että olis jo aika tehdä uudet matot jostain toisesta väristä..