2013-02-15

Leggarit

Bambi tunikat tarvitsivat ehdottomasti seurakseen leggarit, joten sellaiset oli tehtävä. Tummanruskea-valko raidallinen kangas on tilattu metsolalta ja molempien housujen kaavat on Ottobren.
Olin leikellyt jo kankaat Helmin housuihin ja molemmat lahkeet oli yhdistelty, kunnes huomasin että lahkeet onkin samaa paria! Ei auttanut kun leikellä uudet lahkeet ja kuinkas ollakkaan, kangas ei tietenkään riittänyt! Onneksi varastoista löytyi yksväristä keltaista. Onni onnettomuudessa, molemmat housut varmasti tulee käyttöön, koska neiti on päättänyt ottaa jonkun kasvu spurtin ja kaikki housut alkaakin olla lyhkäisiä. Tästä päästäänkin aasin sillalla virkattuihin mattoihin. Kodinhoitohuoneen harmaa raidallisen maton tein jo ennekö muutimme uuteen kotiin, halkaisija on noin 160cm. Siinä oli ranteet ja hartiat ja joka paikka koetuksella kun tuota mattoa väänsi. 

Tämä valkoinen vessan matto on jo vanha, sen tein joskus vanhaan kotiimme. 


Ja tyttöjen huoneen (tietenkin) vaaleanpunaiset matot. Huoneessa alkaa olemaan jo niin paljon vaaleanpunaista, että olis jo aika tehdä uudet matot jostain toisesta väristä.. 


6 kommenttia:

 1. Tummanruskea sopii varmasti loistavasti keltaisen kanssa :). Mun pitäis kans noita legginsejä tehdä, mutta kummasti noi ns. käyttövaatteet ei ole inspannut. Kenties joskus ..
  Ja hienoja mattoja! Kiva että aina aika ajoin saa näitä vanhempiakin aarteita arkistoitua tänne blogin uumeniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on ihan hauska tehdä, eipä tuu toisilla samanlaisia vastaan. :) Voisin muuten kattoa sulta yhtä OB lehtä. Siinä oli yks kaava jonka voisin tehdä. Tarvitko niitä lehtiä, melkein kaikki taitaa olla mulla. Voin tuoda jos tarvit?

   Poista
  2. No onhan niitä hyvä olla aina käsillä jos jotain tulee mieleen tehdä, mut pidä itselläs kans jotain.. :) Oliko niissä aikuisten vaatelehdissä mitään? Jos jotain perus juttuja itselle yrittäisin. Toki mulla on yksi luotto ostopaita, josta voisin kaavat mallintaa.

   Poista
  3. Joo voin tuoda niitä aikuisten lehtiäkin. :)

   Poista
 2. Mahtavia mattoja! Mulle on käyny joskus housujen kanssa samalla tavalla :) hauskathan noista silti tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onneksi toit mulle myös tuota keltaista, mulla ei olisi ollu mitään muuta laittaa noihin. Ei oo vielä noi trikoo varastot ehtiny kasvamaan hirveesti. :)

   Poista