2013-01-31

Tissistunika

Vähän jännitti aloittaa tätä tunikaa. Etten vain pilaa kalliita kankaita. Mutta mielestäni onnistuin aikas hyvin. Tää on niin ihana päällä!!Joustofrotee Apila kangas on tilattu royalkestoilta ja kaava on lainattu yhdeltä kaverilta. Vyötärökaitaleeksi, hihan suihin ja tuohon kaula aukon reunukseen laitoin resoria. Kaikki täytyy kantapään kautta oppia, tilasin kangasta ihan liikaa ja maksoin itteni kipeeksi. Mutta tuskimpa tämä ihanuus kangas kauaksi aikaa kaapin hyllyille jää lojumaan. Suunnitteilla on jo tytöille tästä tunikat. 
Kysyinpä myös isännältä, josko sillekkin tekisin tästä paidan, mutta vastaus oli tiukka EI. ;) Ei mun mielestä olis kovin paha kangas miehellekkään. Vai? 


Tässä vielä kuva joulun jälkeen valmistuneita villasukista. Näitä tuli mun mielestä aika kauniit. Malli on otettu ystävän lehdetä (Kiitos K), kuvio oli tehty siinä johonki neulepaitaan, mutta muokkasin ohjeen sukkiin sopivaksi. Oliskohan ollut joku Moda- lehti, en ole ihan varma.. 


1 kommentti:

  1. Vautsit! Hienouksia oot tehnyt ja ei yhtään haittaa vaikka tuli kangasta enemmänkin.. saat samistelumekot ;) hieno kangas!

    VastaaPoista